مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خبر داد؛
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به ابلاغ آییننامه سیونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان گفت: بعد از ابلاغ آییننامه، ثبتنام برای حضور در این جشنواره از ابتدای آذرماه آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری آنا، مهدی بادپا، با اشاره به آغاز ثبتنام سیونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان گفت: این جشنواره یکی از پرمخاطبترین جشنوارههای دانشجویی است که هر ساله در دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی برگزار میشود.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرگزاری ایکنا، با اشاره به ابلاغ آییننامه این جشنواره به تمامی دانشگاهها در روزهای پایانی آبانماه گفت: ثبتنام برای حضور در این جشنواره از اول آذرماه آغاز شده و تا زمان برگزاری مرحله دانشگاهی ادامه خواهد داشت.
بادپا با اشاره به اینکه ثبتنام برای حضور در جشنواره قرآنی وزارت علوم از سال گذشته به صورت سامانهای انجام میشود، تصریح کرد: دانشجویان برای طی فرایند ثبتنام میتوانند به سامانه quran.farnama.net مراجعه و فرایند نامنویسی خود را انجام دهند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مورد زمانبندی برگزاری مراحل مختلف این جشنواره اظهار کرد: جشنواره قرآنی دانشجویان وزارت علوم در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار میشود. زمان برگزاری مرحله دانشگاهی ماههای دی و بهمن خواهد بود. برنامهزمانی به گونهای در نظر گرفته شده است که در اسفندماه شاهد اختتامیه مرحله دانشگاهی در تمامی دانشگاهها و معرفی منتخبان این مرحله به مرحله سراسری باشیم.
بادپا افزود: مرحله سراسری این مسابقات نیز اردیبهشت ماه سال آینده در یکی از دانشگاههای کشور برگزار میشود. میزبان مرحله کشوری هنوز مشخص نشده و بعد از تعیین میزبان در مورد آن اطلاعرسانی خواهد شد.
وی تصریح کرد: بعد از برگزاری مرحله سراسری، وزارت علوم و سایر دستگاههای دانشگاهی، نفرات برتر رشتههای مختلف به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که با حضور دانشجویان برتر قرآنی دانشگاههای آزاد اسلامی، علوم پزشکی، پیام نور، علمی کاربردی، ملی مهارت، فرهنگیان و علوم و معارف قرآنی برگزار میشود، راه پیدا میکنند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مورد تغییرات سیونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم نسبت به دوره قبل گفت: جشنواره امسال مجموعاً در هفت بخش و ۳۲ رشته برگزار میشود. یکی از تغییرات این دوره حذف دو بخش نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه بوده است.
بادپا افزود: با توجه به اینکه در بخش دانشگاهی کشور جشنواره مستقل نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه برگزار میشود، مقرر شد دستگاههای دانشگاهی این دو بخش را از طریق همین جشنواره پیگیری کنند و دیگر شاهداجرای مسابقات آن در جشنواره قرآنی نباشیم.
وی بیان کرد: همچنین دو رشته معرق و منبت به دلیل نداشتن مخاطب از مجموع رشتههای بخش هنری حذف شده است.
source