جوان آنلاین: سید مسعود هاشمی در مراسم اختتاحیه ششمین همایش بینالمللی اینترونشنال درد (رادیولوژی مداخلهای) که روز جمعه در مرکز همایشهای ایران مال برگزار شد، افزود: درد احساس ناخوشایند از یک بافت عصبی است که زندگی فرد را مختل میکند؛ این اختلال از نظر فیزیکی خواهد بود و توانایی روحی روانی فرد را میکاهد و بهترین راه پیشگیری از مزمن شدن درد در مرحله حاد، تشخیص درست و درمان به موقع آن است.
به گزارش ایرنا، هاشمی ادامه داد: اولین اقدام تشخیص، علت درد است؛ اگر سازماندهی درستی از درد داشته باشیم، بیمار به جای مراجعه به کلینیکها و تخصصهای مختلف و مصرف داروهای گوناگون، علت درد را تشخیص میدهد و درمان وی زودتر آغاز میشود.
رئیس انجمن درد با اشاره به تاسیس۵۰ ساله این انجمن، گفت: درد، ضرر روحی روانی و ضرر اقتصادی در پی دارد، زیرا افراد کیفیت زندگی را از دست میدهند که باعث ترک کار و از کارافتادگی میشود و بهتر است علت درد با مراجعه بهموقع به پزشک سریعتر تشخیص داده شود.
ششمین همایش بینالمللی اینترونشنال درد با حضور اساتید و صاحبنظران رشته فوق تخصصی درد و رشتههای مرتبط مانند جراحی مغز و اعصاب، ارتوپدی داخلی مغز و اعصاب و روماتولوژی برگزار شد و در این همایش بینالمللی آخرین یافتههای مرتبط با «طب درد» در پنلهای تخصصی به چالش کشیده شد.
براساس این گزارش، در حاشیه این همایش بینالمللی، نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای شرکتهای معتبر دارویی، تجهیزات پزشکی و دانش بنیان برپا شد که محصولات و داروهای وارداتی و تکنولوژیهای برتر در حوزه درد معرفی شد همچنین کارگاههای آموزشی در قالب آموزش بلوکهای عصبی با استفاده از سونوگرافی برگزار شد.
بیشترین علت مراجعهها و دردهای شایع، کمردرد و درد ستون فقرات است و بعد از آن، سردرد و درد مفاصل نیز جز شایعترین دردها هستند.
رادیولوژی مداخلهای یا اینترونشنال یکی از شاخههای تخصصی رادیولوژی است که در آن با استفاده از دستگاههای تصویربرداری تشخیصی مثل دستگاه سونوگرافی، سی تی اسکن و امآرآی و فلوروسکوپی تشخیص صورت میگیرد.
source