جوان آنلاین: دادستان رشت ماجرای گروگانگیری وحشتناک دو ساله اعضای یک خانواده را توضیح داد.
به گزارش ایرنا، مهدی فلاحمیری، دادستان رشت در خصوص پرونده گروگانگیری اعضای یک خانواده رشتی به مدت دو سال گفت: در جریان ملاقات مردمی دستگاه قضایی استان که هر هفته در دادستانی مرکز استان برگزار میشود، فردی مراجعه و اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است گروگان گرفته شدهاند. فرد گزارشدهنده با افرادی که گروگان گرفته شده بودند در یک محله زندگی میکرد و همسایه آنها بود. او به واسطه حضور در محل و شناختی که از اعضای خانواده داشت با حساس شدن روی رفت و آمدهای مشکوک به منزل گروگانها به موضوع شک میکند و در جلسه ملاقات دادستانی مرکز استان موضوع را گزارش میدهد.
وی افزود: بعد از گزارش این فرد با دستور قضایی موضوع با حساسیت بالا مورد توجه قرار گرفت و دستور حضور نیروهای عملیاتی صادر شد و در کمتر از یک ساعت از گزارش اولیه، نیروهای عملیاتی با حضور در محل تحقیقات میدانی خود را آغاز کردند که مشخص شد موضوع گزارش مردمی صحت دارد و با حضور بهموقع مأموران آگاهی تمام گروگانگیران در محل دستگیر شدند.
براساس تحقیقات صورت گرفته، شروع این گروگانگیری دیماه ۱۴۰۰ بوده و گروگانگیران دو برادر مجرد و یک خانم ساکن شهرستانهای کرج و رشت بودند و قبل از این حادثه، یکی از برادران و خانمی که با آنها در ارتباط بود در شهرستان هشتگرد سابقه گروگانگیری داشتند و در دادگستری هشتگرد به هشت سال حبس محکوم شده و متواری بودند. این افراد به علت فرار از اجرای مجازات به شهرستان رشت آمدند و در این شهر زندگی مخفیانه داشتند.
دادستان رشت ادامه داد: زن گروگانگیر در رشت با پدر این خانواده که وکیل متمولی بوده، آشنایی داشته و از چندین سال قبل هم با مادر خانواده ارتباط داشته و در واقع گروگانگیرها با شناسایی تمام اعضای خانواده برای اخاذی از آنان برنامهریزی کرده بودند و پس از مدتی زن گروگانگیر با ترفندی همسر و مادرزن وکیل را به خانه دو گروگانگیر دیگر که به عنوان برادر خود معرفی کرده بود میکشاند و با آبمیوه مسموم آنها را بیهوش میکند. پس از این گروگانگیران با تلفن مادر خانواده به شوهر او (پدر خانواده) پیام میدهند، آدرس میفرستند و به او اعلام میکنند حال مادرهمسرش بد شده و سریع خود را به آدرسی که میدهند، برساند. پس از آمدن پدر خانواده او را نیز گروگان میگیرند. با همین ترفند خواهر و برادر همسر را نیز بیهوش میکنند و گروگان میگیرند.
وی گفت: زن گروگانگیر بعد از گروگان گرفتن این افراد به منزل این خانواده مراجعه میکند و با شناخت قبلی که از این خانواده داشته به بهانه پیشگیری از کرونا به سه فرزند آنها قرص بیهوشی میدهد و بعد از بیهوش شدن آنها بقیه اعضای خانواده را نیز به منزل خودشان که یک خانه دو طبقه بود، منتقل میکند و از این زمان، گروگانگیری این خانواده در خانه خودشان شروع میشود.
در طول این مدت اگر اقوام و نزدیکان با آنها تماس میگرفتند، گروگانگیرها با تهدید جانی از آنها میخواستند که به اقوام خود اعلام کنند مهاجرت کردهاند و در ایران نیستند.
مهدی فلاحمیری در ادامه افزود: در مدت دو سال فرزندان این خانواده به مدرسه و دانشگاه نرفته بودند و عملاً با گروگانگیرها زندگی میکردند. همچنین در این مدت گروگانگیران اعضای این خانواده را به دفتر اسناد رسمی برده و اموال آنها را به نام خود سند زده بودند.
وی تصریح کرد: سال ۱۴۰۱ گروگانگیرها به پسر کوچک این خانواده داروهایی میدادند که قادر به راه رفتن نباشد و غش کند. آنها به والدین این کودک گفته بودند که مادربزرگش او را جادو کرده، به همین دلیل بین والدین کودک و مادربزرگش درگیری ایجاد شد و در پی این درگیری، مادربزرگ خانواده فوت کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این موضوع هم در دست بررسی است و اینکه آیا قتل بوده یا خیر در پایان گفت: علت طولانی شدن این ماجرا، اشکال در انتقال یکی از املاک بزهدیدهها بوده است.
source