Wp Header Logo 97.png
طراحی «چای‌خانه» به روایت معماران گیلانی؛ بازخوانی میراث بومی در قلب لاهیجان

رویداد طراحی «چای‌خانه» با هدف ارائه خوانشی معاصر از معماری بومی گیلان براساس تجربیات و روایت‌های محلی به ترویج میراث فرهنگی غنی و بررسی تعاملات اجتماعی در فضاهای عمومی پرداخته و ویژگی‌های معماری خاص منطقه را به تصویر می‌کشد.

به گزارش خبرنگار آنا، رویداد طراحی «چای خانه» با نمایش آثار پژوهشی معماران گیلان در لاهیجان و به‌منظور خوانشی معاصر از معماری بومی گیلان با عنوان «طراحی چای خانه» با حضور مسئولان در سالن حزین دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار شد.

تعداد ۲۰ معمار گیلانی با تجربه زیستی حضور در استان گیلان و در بطن تعامل اجتماعی، رفتار‌ها و مکان‌ها و رویداد‌ها را رصد کردند و بر پایه یک ایده، روایت، تجربه، قصه، حادثه، الگوی معماری، دیاگرام، خوانش انتقادی یا براساس یک ایده‌ تکتونیک، اقلیمی و زمینه‌گرایانه چای خانه‌ای را خلق کردند.

رویداد طراحی «چای خانه» برای نخستین‌بار با نمایشی عمومی در میدان شهرداری رشت رونمایی شد و در ادامه درراستای خوانش آثار طراحی شده، پروژه‌ها در سه بخش شرق، غرب و مرکز گیلان دسته‌‌بندی شده‌اند که بر این اساس نمایش شهری آثار و خوانش پروژه‌های بخش محدوده شرق گیلان در شهر لاهیجان برگزار شد.

source

rastannameh.ir

توسط rastannameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *