مصطفی آجرلو در گفتوگو با آنا:

سردار آجرلو معتقد است که باید دایره مخاطبان جشنواره فیلم مقاومت گستردهتر شده و حتی دانشجوی آزادیخواهی که در دانشگاههای آمریکا فریاد مظلومیت غزه را سر میدهد را هم در بر بگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت امشب (شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴) با برگزاری آییین اختتامیه و معرفی برگزیدگان در تالار وحدت به کار خود پایان میدهد.
آثار سینمایی این دوره از جشنواره در بخشهای مختلف از جمله فیلمهای کوتاه، مستند و سینمایی از بیست و هفتم اردیبهشت تا شب گذشته (دوم خرداد) در سالنهای کرخه، خلیج فارس، هویزه، مهران، سوسنگرد، اروند و کارون روی پرده رفت.
در این روزها علاوه بر مخاطبان این آثار، تعداد زیادی از اهالی فرهنگ و سینما در سطوح مختلف نیز به خانه جشنواره آمدند. یکی از این چهرهها، سردار مصطفی آجورلو از مدیران سابق ورزشی و رسانهای بود.
آجرلو در گفتوگو با خبرنگار آنا با تأکید بر این که مقاومت یک مفهوم دیرینه در آموزههای دینی است افزود:میتوانم بگویم «مقاومت» از آن شبی شروع میشود که حضرت علیبن ابیطالب (ع) در مکه در بستر پیامبر اعظم (ص) خوابید یا دفاع حضرت زهرا (س) از امیرالمومنین علی (ع) در جریان سقیفه آغاز شد. با این حال امروزه مقاومت پیچیدگیهای خاص و ابعاد مختلفی دارد. نمیشود فقط مقاومت را به یک قشر یا گروه خاص محدود کرد.
وی اظهار کرد: حماسه دفاع مقدس فقط برای آنهایی نبود که در جنگ بودند و دفاع کردند. در آن روزها سی و چند میلیون نفر جمعیت ایران، حتی آنهایی که در جنگ نبودند، در فرآیند مقاومت حاضر بودند و امروز بیش از هشتاد میلیون نفر در این دایره قرار میگیرند.
آجرلو گفت: امروز شاید مقاومت در میز مذاکره معنا شود. امروز آمریکاییها دارند درباره آوردههایی که ما در این ۴۵ سال داشتیم با ما چانهزنی میکنند. آن وقت میبینیم که متأسفانه برخی حتی از تریبونهای دانشگاهی فریادشان بلند است که انقلاب اسلامی چه آوردهای داشته است؟ ترامپ دارد التماس میکند و میگوید آیا میشود با ما مذاکره کنید؟ و حضرت آقا میگویند که تو شایسته صحبت کردن مستقیم با من نیستی و مذاکرات با نمایندگان جمهوری اسلامی ایران هم باید غیر مستقیم باشد. خب، این آوردهای است که امروز داریم.
وی عنوان کرد: مردم ما هشتاد میلیون نفر هستند که در این خصوص هزینه میدهند. پس طبیعی است که ما باید هشتاد میلیون نفر را در مورد خط مقاومت و جبهه مقاومت قلمداد کنیم و بگوییم اینها ما هستند و آنها با ما هستند. علاوه بر این، جشنواره فیلم مقاومت باید حتماً دایره نفوذ خود را فراتر از ایران به یمن، عراق، سوریه و فلسطین بکشاند. حتی دانشجوی آزادیخواهی که در دانشگاههای آمریکا فریاد مظلومیت غزه را سر میدهد هم میتواند در دایره مخاطبان جشنواره فیلم مقاومت باشد.
آجرلو با اشاره به این که شهید سیدمرتضی آوینی الگوی کاملی برای سینمای مقاومت است افزود: شهید آوینی فقط یک فرد نبود بلکه، یک رسانه، یک مکتب و یک خط مقاومت بود. او خودش را به مردم، انقلاب و تفکر رهبر معظم انقلاب پیوند زده بود. پس فیلمسازان ما یک الگو دارند که برخاسته از اسلام ناب محمدی است و به هیچ جناحی وابسته نیست. ما باید با نگاه انقلابی و با دستفرمان شهید آوینی جلو برویم و نسل جوان را مال خود کنیم. البته خوب است که به جوانان بگوییم که شهید آوینی چه مراحل مختلف و متفاوتی را در زندگی خود پشت سرگذاشته و نشان دهیم که آوینی اول و آوینی دوم چیست؟
این را میگویم برای اینکه اگر امروز بعضی از جوانهای ما در شرایط دیگری هستند، احساس نکنند که همهچیز تمام شده است. نه، اتفاقاً خدا آغوشش باز است و انقلاب اسلامی هم آغوش باز دارد و همه را مال خود میکند. من فکر میکنم هر جوانی که اگر هم در یک شرایط دیگری است، میتواند آوینی باشد و به اسلام و پیامبر (ص) وصل شود.
لازم به یادآوری است، هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت از بیست و هفتم تا سوم خرداد ماه در حال برگزاری است.
source