Wp Header Logo 566.png

یکی از شیوه های نوین روشنایی و نورپردازی مدرن چراغ ریلی ال ای دی هستند. این نوع از نورپردازی طوری طراحی شده است که برای هر چراغ به سیم‌ کشی جداگانه نیازی نیست. در این نورپردازی همه چراغ ها در یک مسیر قرار می‌گیرند و انرژی خود را از سیم‌ کشی درون ریل می‌گیرند. همچنین نورپردازی در چراغ ریلی را می‌ توان در زاویه های متفاوت تنظیم کرد. ریل های این چراغ ها طوری ساخته می‌شوند که می توان در زمین، سقف و دیوار استفاده کرد. با توجه به نوع کارکردی که قرار است از این نورپردازی گرفته شود، می توان یکی از آن ها را انتخاب کرد. بهتر است در هنگام انتخاب محل نصب و این نوع چراغ، به این موضوع توجه شود که ریل ها تحمل تعداد و اندازه لامپ‌ها را داشته باشند. همچنین سیم کشی ساختمان باید طوری باشد که با ریل ها هماهنگ باشد تا تامین انرژی چراغ‌ به بهترین شکل انجام شود… چون به جز نورپردازی، ریل‌ها به منظور حرکت و تغییر زاویه نور‌ هم استفاده می‌شوند.

چراغ ریلی دارک لایت:

یکی از جدیدترین انواع چراغ‌های ریلی، چراغ ریلی دارک لایت است. در این نوع چراغ، منبع نور از فاصله دور مشخص نبوده و تنها تاثیر نور بر فضا قابل رویت است. این امر علاوه بر ایجاد زیبایی منحصربه‌فرد، مشکل خیرگی چشم را از بین می‌برد.

مهم ترین دلیل استفاده از چراغ ریلی:

یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از چراغ ریلی، قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه آن است. با اینکه ظاهر چراغ ریلی دارک‌لایت LED با سایر لامپ‌های ریلی تفاوت دارد اما در این چراغ هم کماکان می‌توان بدنه را به راحتی به صورت ۳۶۰ درجه چرخاند و منبع نور نیز ۹۰ درجه به هر طرف یعنی بالا و پایین قابلیت چرخش دارد. قابلیت جابجایی در داخل ریلی نیز چیز جدید نیست و همه چراغ‌های ریلی از جمله چراغ ریلی لیزربلید نیز آن را دارا هستند.

به طور کلی از چراغ ریلی در مکان ‌هایی مثل فروشگاه‌ها و گالری‌ها استفاده می‌شود. استفاده از این سیستم همچنین در شرایطی توصیه می‌شود که نیاز است تابش نور به صورت موضعی و بر روی عناصر ویژه‌ای صورت بگیرد. توجه کنید که می‌توان چراغ‌ها را در این سیستم در جهات مختلفی چرخاند همچنین می‌توان برای مکان‌ های خاص و در جهت نورپردازی‌های ویژه نیز از این سیستم استفاده نمود. برای نمونه در صورت استفاده از چنین سیستمی در فضای گالری‌ها این امکان وجود دارد که هر کالا یا محصول یا تابلویی را جداگانه و با نور اختصاصی نورپردازی نموده و نمایش داد. به این ترتیب توجه بهتری را نیز از بازدیدکنندگان دریافت خواهیم نمود. یک ویژگی بسیار جذاب این سیستم قابلیت جا به‌ جا کردن چراغ‌ ها در درون ریل است. برای نمونه چپ یا راست بردن این چراغ‌ها بر روی ریل برای به دست آوردن نور مورد نطر فضاهای گوناگون.

میدان دید عادی در نمودار زیر نشان داده شده است. ناحیۀ مرکزی ناحیه‌ای را نشان می‌دهد که چشم تصویر هر شی به واضح‌ترین شکل ممکن می‌بیند. هر فرد معمولی ​​دارای دید افقی محیطی تقریباً ۹۰ درجه است. درحالی‌که دید عمودی محیطی افراد کمتر از ۶۰ درجه است.

ریل چراغ ریلی:

ریل‌های چراغ ریلی طوری تولید می‌شوند که می‌توان از آن‌ها روی زمین دیوار و یا سقف استفاده کرد با توجه به کاربردی که قرار است داشته باشد در یکی از این سه محل نصب می‌شود و فقط مخصوص یک جان نیست؛ همچنین در زمانی که محل نصب و نوع چراغ ریلی را می‌خواهید انتخاب کنید حتما به ریل‌ها توجه کنید چراکه ریل باید تأمل تعداد و اندازه لامپ را داشته باشد در غیر این صورت نمی‌تواند نور را به صورت کامل و با توان زیاد پخش کند و از طرفی سیم کشی ساختمان هم باید به صورتی باشد که با ریل هماهنگ باشد تا گشتاور لازم برای چراغ را تامین کند از طرفی به‌جز نورپردازی ریل برای حرکت دادن و تغییر زاویه نور هم کاربرد دارد اگر این موارد در کنار هم به‌خوبی باشن نورپردازی با چراغ ریلی بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

منبع:صنایع روشنایی اکووات

source

rastannameh.ir

توسط rastannameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *