Wp Header Logo 8.png
اندیشه مهدویت عامل وحدت‌بخش جهان اسلام؛ با همگرایی کشورهای اسلامی می‌توان بر چالش فقر غلبه کرد

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی با بیان اینکه اندیشه مهدویت موجب وحدت و همگرایی جهان اسلام می‌شود، گفت: با وحدت کشورهای اسلامی می‌توان بر چالش فقر غلبه کرد.

مریم صداقت مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا با بیان اینکه وحدت و همگرایی بین جهان اسلام اهمیت بسیار زیادی دارد، اظهار کرد: در دنیای امروز، مسلمانان با چالش‌های فراوانی ازجمله اختلافات داخلی، تهدیدات خارجی و مشکلات اجتماعی و اقتصادی مواجه هستند و وحدت می‌تواند به مسلمانان کمک کند تا با هم به این چالش‌ها پاسخ داده و از منابع و توانمندی‌های خود به بهترین نحو استفاده کنند.

وی تبیین کرد: همچنین همگرایی میان مسلمانان می‌تواند به تقویت هویت اسلامی و ایجاد یک جامعه قوی‌تر و پایدارتر منجر شود.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی عنوان کرد: نقش اندیشه مهدویت به‌عنوان یک پارامتر قدرتی می‌تواند عامل وحدت‌بخش میان مسلمانان باشد و باور به ظهور حضرت مهدی موعود عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف به مسلمانان یادآوری می‌کند که همه آنها در یک هدف مشترک هستند که آن برقراری عدالت و صلح در جهان به واسطه ظهور منجی آخرالزمان است.

صداقت خاطرنشان کرد: نهادینه کردن این هدف می‌تواند در ایجاد ذهنیت و تغییر رفتار مسلمانان در جهان اسلام نقشی مهمی ایفا کند که ازجمله آنها می‌توان به تقویت هویت اسلامی، افزایش قدرت و نفوذ، تبادل دانش و تجربیات، ایجاد صلح و ثبات، تقویت همکاری‌های اقتصادی، پاسخگویی به چالش‌هاش مشترک و تقویت روحیه همیاری و همدلی اشاره کرد.

وحدت مسلمانان به تقویت هویت اسلامی و ارزش‌های مشترک می‌انجامد

وی در تشریح فرصت‌های یاد‌شده عنوان کرد: وحدت میان مسلمانان می‌تواند به تقویت هویت اسلامی و ارزش‌های مشترک منجر شده و احساس تعلق به یک جامعه بزرگ‌تر را در بین افراد تقویت کند.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی تأکید کرد: همچنین هنگامی‌ که مسلمانان متحد باشند، می‌توانند در عرصه‌های بین‌المللی و جهانی تأثیرگذارتر عمل کرده و صدای خود را به گوش دیگران برسانند.

صداقت تشریح کرد: همگرایی می‌تواند به تبادل دانش، تجربیات و منابع میان مسلمانان منجر شده و به پیشرفت و توسعه بیش‌تر کمک کند.

وی با تأکید بر اینکه وحدت می‌تواند به کاهش تنش‌ها و درگیری‌ها در جوامع اسلامی کمک کرده و به برقراری صلح و ثبات منجر شود، ادامه داد: همگرایی به ایجاد همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان کشور‌های اسلامی منجر شده و به رشد و توسعه اقتصادی کمک خواهد کرد.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی تبیین کرد: وقتی مسلمانان متحد باشند، می‌توانند به‌طور مؤثرتری به چالش‌های مشترک مانند فقر، بی‌عدالتی و بحران‌های انسانی پاسخ دهند.

به گفته این استاد دانشگاه، وحدت می‌تواند به تقویت روحیه همیاری و همدلی در بین مسلمانان کمک کرده و احساس مسئولیت اجتماعی را در آنان افزایش دهد.

صداقت خاطرنشان کرد: به طور کلی می‌توان عنوان کرد که وحدت و همگرایی در جامعه اسلامی به ایجاد یک جامعه قوی‌تر، پایدارتر و موفق‌تر منجر شده و به مسلمانان انگیزه دهد تا در راستای ایجاد صلح و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز تلاش کنند.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی افزود: این اندیشه می‌تواند به‌عنوان یک نقطه مشترک برای گفت‌و‌گو و همکاری میان فرقه‌های مختلف اسلامی عمل کرده و به آنان یادآوری کند که هدف نهایی تمامی فرقه‌ها، برقراری عدالت و صلح در جهان است.

به گزارش آنا، چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.

source

rastannameh.ir

توسط rastannameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *