Wp Header Logo 343.png

گزارشی از کنسرت «لئو روخاس»؛

وقتی موسیقی نمادی جهانی می‌شود «پسر خورشید» چشم‌ها را خیره کرد+ فیلم

موسیقی فارغ از با کلام و بی کلام بودن آن ، زمانی که عناصر و ویژگی‌های مناسبش در کنار یکدیگر قرار بگیرد و نظم مشخص پیدا کند، می تواند جهانی باشد و صدای نغمه‌هایش در یک چیدمان مناسب با روح و روان مردم پیوند بخورد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، موسیقی فارغ از با کلام و بی کلام بودن آن ، زمانی که عناصر و ویژگی‌های مناسبش در کنار یکدیگر قرار بگیرد و نظم مشخص پیدا کند، می تواند جهانی باشد و صدای نغمه‌هایش در یک چیدمان مناسب با روح و روان مردم پیوند بخورد. موسیقی یکی از هنرهایی است که به راحتی می‌تواند در هر کجای دنیا که اجرا شود، مردم را فارغ از رنگ پوست ، ملیت و قومیت دور هم جمع کند و حتی شاید گاه دیده باشید که موسیقی‌های یک ملیت برای دیگر ملت‌ها هم جاذب است.

سالن وزارت کشور در چند شب میزبان نوازنده بین‌المللی فلوت و پن فلوت (pan god) به نام «لئو روخاس» ملقب به پسر خورشید بود. وی اکوادوری است و مدتی در اسپانیا و سپس اجراهای موسیقی خیابانی در آلمان پرداخته است و سپس با حضور در مسابقه استعدادیابی این کشور دیده شده و اجرای آهنگ «چوپان تنهایش» او را جهانی کرده و پله‌های ترقی را یکی یکی طی  کرده تا اینکه توانسته در بیش از شصت کشور دنیا روی صحنه برود و با بزرگترین ارکستر سمفونیک جهان همکاری کند. وی هم اکنون در آلمان زندگی می‌کند و پنج سال پیش نیز کنسرت‌هایی در ایران برگزار کرده و حال نیز با بازگشت مجددش به تهران و سالن وزارت کشور در سه شب سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم اسفند ماه هم طرفداران زیادی کسب کرده و هم اجرای خوبی به نمایش  گذاشته است.

روخاس در شش سانس هجده هزار بلیت برای این کنسرت فروخته است.

وقتی موسیقی نمادی جهانی می‌شود/«پسر خورشید» چشم‌ها را خیره کرد

وی در این کنسرت‌ها همراه با نوازندگان گیتار الکتریک، آکوستیک، درامز و کیبورد قطعات «ارواح طبیعت»، «تیرهای سفید»، «ماه نقره‌ای»، «آب زندگی»، «بلا چاو(قطعه معروف ایتالیایی»، «چوپان تنها»، «آخرین موهیکان»، «آسمانی»،‌ «ارتعاش»، «جنگجوی آزادی»، «عشق نه جنگ»، «آتش هندی»، «ماتسوری»، «قلب گرگ‌ها» و … را در هر سانس بیش از یک ساعت و نیم اجرای بی وقفه داشت.

روخاس یکی از خواننده‌های گرم و خوش ارتباطی است که به راحتی در کنسرت‌ها بدون اینکه زبان فارسی را بلد باشد و تنها با دو کلمه «سلام» و «مردم ایران دوستون دارم» به خوبی در قلبشان نفوذ کرد، وی با موسیق دلنشینش توانست خاطره خوبی برای مردم بسازد. وی در اثنای کنسرت به زبان انگلیسی با مردم صحبت می‌کرد. روخاس در جایی گفت: خوشحالم که اینجا هستم ، خیلی هیجان دارم، شش سال پیش در ایران کنسرت داشتم، مردم ایران را خیلی دوست دارم و اینجا را مثل خانه و کشور خودم می‌دانم. در فضای مجازی خیلی از شهرهای مختلف با من ارتباط گرفتند و من خیلی دوست دارم این ابراز علاقه مردم را و امیدوارم بتوانم لحظات خوبی را برایتان ایجاد کنم.

وی سپس با حرکات خاص خودش و زبان انگلیسی لهجه دار با مردم سلام کرد و کل سالن را با بازپس گیری سلامش در اختیار گرفت . روخاس عنوان کرد که ما با روح و قلب خود با هم ارتباط می‌گیریم حتی اگر هم را نبینیم و نشنویم، شما احساس و انرژی‌تان را به من منتقل می‌کنید و من هم همینطور. این خواننده به حدی توانست با مردم ارتباط برقرار کند که پس از تشویق‌های مکرر و ابراز ارادت‌های مخاطبان، به گریه افتاد و از مردم ایران تشکر کرد.

برخی از قطعات اجرایی روخاس با گروه‌های حرکت و پرفورمنس‌های جذاب همراه بود. استفاده از ویدئو وال‌های جذاب و با کیفیت نیز به اثرگذاری این اجرا افزود.

دیگر جذابیت این کنسرت حضور نوجوان ها به همراه خانواده‌هایشان بود به طوریکه در ردیف‌هایی در کنار هم نشسته بودند و از این موسیقی بی کلام لذت می‌بردند و مدام تشویق می‌کردند در واقع موسیقی با محتوا، جذاب و اثرگذار در هر ژانری می‌تواند مخاطب را جذب خود کند.به نظر می‌رسد که ما هم در کشورمان و از سوی هنرمندان وطنی نیز می‌توانیم چنین دست خلاقیت‌ها و اجراها را به کرات داشته باشیم و حتی با هزینه‌های کمتر که عمومیت بیشتری بین مردم داشته باشند.

هنرمندان ، خوانندگان و بازیگرانی چون علی دایی ، عادل فردوسی پور، علی زندوکیلی، سینا مهراد و … در این شب‌ها به تماشای این اجرا نشستند.

 

source

rastannameh.ir

توسط rastannameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *