Wp Header Logo 308.png

کامیاب در گفت‌وگو با آنا:

حجم تولید نهال در سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی به ۴۰۰ هزار اصله رسید

رئیس سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی دانشگاه آزاد رفسنجان گفت: رونق و حجم تولید در این سرا از ۲ هزار نهال در سال ۹۹ به ۴۰۰ هزار نهال در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

فرشته کامیاب رئیس سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه این سرا از بهمن سال ۹۸ راه‌اندازی شد، تولید رقم‌های جدید گیاهان زینتی را از مأموریت‌های سرا عنوان کرد.

تولید انواع فیکوس، فیلودندرون و مونسترا

حجم تولید نهال در سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی به ۴۰۰ هزار اصله رسید

به گفته دانشیار گروه باغبانی و متخصص کشت‌بافت و سلول دانشگاه آزاد اسلامی، انواع فیکوس و فیلودندرون و مونسترا از تولیدات جدید سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان هستند و تولید محصولات تجاری مختلف ازجمله گیاه زینتی هاورتیا، گیاهان زینتی فیکوس، گلابی پایه پیرودوآرف و پسته UCB ۱ نیز از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته سراست.

سرای نوآوری

کامیاب در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون تفاهم‌نامه و یا قراردادی در مدت زمان فعالیت سرا تبادل شده است؟ گفت: قراردادی با شرکت دانش‌بنیان نهال کویر برای تولید نهال پسته و گیاهان زینتی منعقد شده است که بر اساس آن ماهانه ۴۰ تا ۵۰ هزار نشا یا نهال تولید می‌شود.

 ۱۵ تا ۲۰ نیروی بیمه‌شده در سرا مشغول کار هستند

رئیس سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان با بیان اینکه رونق و حجم تولید در سرا از ۲ هزار نهال در سال ۹۹ به ۴۰۰ هزار نهال در سال ۱۴۰۳ رسیده، عنوان کرد: ۱۵ تا ۲۰ نیروی بیمه شده در سرا مشغول کار هستند و کارآفرینی خوبی در زمینه کشاورزی انجام شده است.

حجم تولید نهال در سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی به ۴۰۰ هزار اصله رسید

کامیاب درآمد ماهانه سرای نوآوری کشت‌بافت گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان را ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان برآورد کرد و گفت: برنامه پیش روی سرا افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید و ظرفیت کارآفرینی آن است.

source

rastannameh.ir

توسط rastannameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *