Wp Header Logo 687.png
اتصال شتاب ایران به میر روسیه با عاملیت تسویه وجوه بانک صادرات ایران قدردانی رئیس کل بانک مرکزی از نقش محوری بانک صادرات ایران

​آئین رونمایی اتصال شبکه پرداخت کارتی ایران (شتاب) به شبکه پرداخت کارتی روسیه (میر) در بانک مرکزی برگزار و رئیس کل بانک مرکزی از عاملیت و نقش محوری بانک صادرات ایران در تسویه وجوه این پروژه بزرگ قدردانی کرد.

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این مراسم که با حضور  رئیس کل و مدیران ارشد بانک مرکزی، سفیر ایران در روسیه، مدیرعامل بانک صادرات ایران و سایر مدیران عامل بانک‌ها و اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن قدردانی از عاملیت و نقش محوری بانک صادرات ایران، امکان استفاده همزمان گردشگران ایران و روسیه از خودپردازها و پایانه‌های فروشگاهی دو کشور با فناوری NFC رسمیت یافت.

با بهره‌برداری رسمی از اتصال شبکه «شتاب» به «میر»، از این پس، گردشگران دو کشور ایران و روسیه، می‌توانند از خودپردازها و دستگاه پایانه فروشگاهی کشور مقصد برای خرید یا دریافت ارز بر اساس سهمیه ارزی استفاده کنند.

این پروژه ملی که از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به بانک صادرات ایران به عنوان بانک عامل تسویه، محول شده، با بهره‌گیری از تجربیات مختلف بین‌المللی، حقوقی و فنی بانک صادرات ایران، منجر به ایجاد بستری ارتباطی و فراهم شدن ارائه سرویس به گردشگران ایرانی در روسیه برای دریافت اسکناس روبل از خودپردازهای متصل به شبکه میر روسیه شده است.

رئیس‌کل بانک مرکزی در این مراسم تصریح کرد: با توجه به اینکه پروژه کهربا از قبل در بانک مرکزی تعریف و در شبکه بانکی در حال پیاده‌سازی بود، توانستیم با همت همکاران حوزه نظام پرداخت از محدودیت مربوط به استفاده از کارت‌های مگنت در ایران گذر کنیم و همکاری خود را بر اساس استفاده از برنامه‌های کاربردی مرتبط با کهربا در گوشی‌های همراه دارای فناوری NFC قرار دهیم و این خود به گسترش و مهاجرت شبکه پرداخت ایران به سمت این تکنولوژی در کشور، سرعت بخشید.

2.jpg

محمدرضا فرزین در ادامه تاکید کرد: به زودی فازهای بعدی این پروژه با امکانات و خدمات گسترده‌تر رونمایی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با افتتاح این پروژه، گامی مهم در جهت ایجاد یک همکاری اقتصادی یکپارچه در منطقه برداشته شده است. این پروژه، الگوی موفقی از بکارگیری و گسترش زیرساخت‌های بومی در همکاری‌های بین‌المللی است و نشان‌دهنده آن است که می‌توان از طریق تکیه بر توان داخلی و استفاده از زیرساخت‌های پیشرفته بومی، همکاری‌های بین‌المللی را به نحو تحریم‌ناپذیری توسعه بخشید.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین در این مراسم  از زحمات تمامی دست‌اندرکاران این پروژه بزرگ، به‌ویژه از ریاست بانک مرکزی روسیه، کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، همکاران وزارت امور خارجه، کارکنان حوزه معاونت‌های روابط بین‌الملل و نظام‌های پرداخت و فناوری‌های نوین بانک مرکزی، شرکت‌خدمات انفورماتیک، بانک صادرات ایران و سایر بانک‌های همراه در این طرح، تشکر و قدردانی کرد.​​

3.JPG

source

rastannameh.ir

توسط rastannameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *