Wp Header Logo 1788.png

در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

سرانه مصرف آبزیان در ایران بسیار اندک است  ماهی مناسب برای رژیم‌های کاهش وزن

عضو هیئت علمی فراوری آبزیان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی گفت: کسانی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند حتما در وعده‌های غذایی خود از ماهی استفاده کنند.

ذبیح الله بهمنی عضو هیئت علمی فراوری آبزیان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در پاسخ به این سوال که مصرف ماهی و آبزیان چه فوایدی دارند، اظهار کرد: آبزیان فواید بسیاری زیادی دارند، اما متاسفانه سرانه مثرف آن در کشورمان ایران بسیار کم است. سرانه مصرف آبزیان در ایران حدود ۱۴.۲ کیلوگرم است به طوری که این عدد در جهان ۲۰.۷ کیلوگرم است.

همه قسمت‌های ماهی خوردنی است

وی ادامه داد: ماهی‌ها و آبزیان فواید بسیاری دارند. لازم است مردم بدانند هیچ بخشی به غیر از آبشش آبزیان دورانداختنی نیست و می‌توان همه قسمت‌های بدن آبزیان را به غیر از آبشش پخت و مصرف کرد.

عضو هیئت علمی فراوری آبزیان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی با اشاره به این موضوع که ماهی‌های کوچک را می‌توان با استخوان خورد افزود: استخوان ماهی‌های کوچک در هنگام طبخ پودر شده و در حین خوردن آسیبی نمی‌رساند. 

بهمنی به فواید ماهی اشاره کرد و گفت: پوست و استخوان ماهی می‌توانند ژلاتین تولید کنند. استخوان ماهی علاوه بر داشتن کلسیم فراوان برای تولید ژلاتین و مکمل‌های کلسیمی استفاده می‌شود. ماهی، پس از گوشت قرمز بالاترین پروتئین زا دارد به طوری که گفته می‌شود ماهی دارای ۲۲ درصد پروتئین است این عدد نشان دهنده ارزش غذایی انواع غذا‌های دریایی است. از سوی دیگر این حجم از پرونئین را نمی‌توان در هر ماده غذایی پیدا کرد. 

ماهی غذایی مناسب برای کاهش وزن

وی به رژیم‌های لاغری اشاره کرد و گفت: کسانی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند حتما در وعده‌های غذایی خود از ماهی استفاده کنند، زیرا ماهی به دلیل داشتن چربی کم؛ بهترین غذا برای کاهش اضافه وزن محسوب می‌شود.

وی گفت: ماهی در درمان افسردگی، رشد و سلامت مغز و همین طور در درمان بیماری‌های قلبی به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کند و برای سلامتی بسیار مفید است.

عضو هیئت علمی فراوری آبزیان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ادامه داد: میزان توصیه پزشکان برای مصرف آبزیان براساس نوع ماهی و جایی که پرورش یافته متفاوت است. توصیه می‌شود ماهی‌های دریایی ۲ بار در هفته مصرف شوند؛ اما به دلیل این که ماهی‌های پرورشی در آب‌های شیرین هستند، اگر هرروز هم استفاده شوند ضرری ندارند.

source

rastannameh.ir

توسط rastannameh.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *