پلتفرم X که پیش از این به نام توییتر شناخته می شد دارای امکان خوبی است که به شما کمک می کند میان میلیون ها توییتی که هر روز در آن ارسال می شود در بازه زمانی مشخص توییت هایی را جستجو کنید و بدین ترتیب در میان این همه توییت گم نشوید! در این مطلب گویا آی تی تلاش دارد روش جستجوی توییت در بازه زمانی خاص را به شما آموزش دهد.
نحوه جستجوی توییت در بازه زمانی مشخض به کمک Advanced Search
توییتر یا همان پلتفرم X دارای بخشی به نام Advanced Search است که به شما اجازه می دهد در بازه زمانی و تاریخ مشخص و محدود توییت هایی را جستجو کنید. متاسفانه این قابلیت فقط برای زمانی در دسترس شما قرار دارد که از توییتر روی دسکتاپ استفاده کنید.
اگر میخواهید توییتهایی را از یک محدوده تاریخی خاص در اپلیکیشن X جستجو کنید، باید از روش پارامترهای درون خطی استفاده کنید که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
- برای دسترسی به Advanced Search ابتدا X را در مرورگر خود باز کنید.
- وارد حساب کاربری خود شوید.
- در ساید بار سمت چپ روی Explore کلیک کنید.
- روی منوی جستجو کلیک کنید و هر چه که دوست دارید جستجو کنید را در این نوار بنویسید.
- در کنار منوی جستجو در سمت راست سه نقطه ای را می بینید که می توانید آن را کلیک کنید تا Advanced Search را در آن مشاهده کنید و روی آن کلیک کنید.
- با این کار پنجره جستجوی پیشرفته مقابل شما باز می شود. کمی در این پنجره به سمت پایین اسکرول کنید تا به Dates برسید. در این قسمت دو پارامتر مشاهده می کنید “From” و “To.”
- برای هر کدام از این پارامتر ها تاریخ یعنی سال و روز و ماه را انتخاب کنید. در حالی که این ساده به نظر می رسد، استفاده از پارامترها می تواند کمی گیج کننده باشد. برای مثال، اگر میخواهید توییتهایی را فقط از ۱ سپتامبر ۲۰۲۴ پیدا کنید، «From» را روی «۱ سپتامبر ۲۰۲۴» و «To» را روی «۲ سپتامبر ۲۰۲۴» تنظیم کنید. با این کار توییتهایی که بین نیمهشب ۱ سپتامبر و نیمهشب ۲ سپتامبر ارسال شدهاند را بازمیگرداند. دقت کنید که هر دو قسمت را روی یک تاریخ تنظیم نمیکنید.
- در ادامه کمی بالاتر بروید و عبارت خود را بنویسید. این عبارت می تواند شامل بخشی از توییت در قسمت WORD باشد یا این که نام حساب کاربری فرد مورد نظر را در بخش Accounts بنویسید. در نهایت روی Search کلیک کنید.
- وقتی که عملیات جستجو شروع می شود گزینه های مختلفی در تب های بالای صفحه نتایج مشاهده می کنید. به عنوان مثال TOP نمایانگر توییت هایی است که بیشترین تعامل را روی آن ها کاربران داشته اند در عین حال Latest نمایانگر توییت هایی است که تمام توییت های مرتبط با جستجوی شما در بازه زمانی مورد نظر از نظر زمانی معکوس نمایش می دهد.
همانطور که مشاهده می کنید تب های دیگری نیز وجود دارند که می توانید نتیجه جستجو ها را بر اساس آن پارامترها در تب ها مشاهده کنید. به عنوان مثال اگر توییت حاوی یک رسانه بوده است عقلانی است که اول تب MEDIA را بررسی کنید. در این قسمت تب های مختلف از افراد، لوکیشن و رسانه و غیره موجود است که دسترسی شما را سریع تر می کند.
جستجوی توییت با استفاده از پارامترهای درون خطی
روش دیگری که کمک می کند بتوانید جستجوهای هدفمند و در بازه زمانی مشخص داشته باشید استفاده از پارامترهای درون خطی یا inline parameters است. خوشبختانه این کدها و پارامترهایی که معرفی می کنیم به شما کمک می کند هم در اپلیکیشن X و هم در دسکتاپ بتوانید جستجوهای حرفه ای در توییتر یا X داشته باشید.
در اینجا ۳ پارامتر را به شما معرفی می کنیم:
From برای سرچ کردن محتوایی است که صرفا از یک اکانت خاص منتشر می شود. در این پارامتر باید From را با نام اکانت مورد نظر بدون علامت @ استفاده کنید:
Since برای سرچ کردن توییت هایی است که از ساعت ۱۲ صبح ارسال شده اند می باشد. در این حالت باید فقط تاریخ روز را مشخص کنید و فرمت تاریخ نیز به صورت YYYY-MM-DD است.
Until برای سرچ کردن توییت هایی است که تا ساعت ۱۲ صبح در این تاریخ ارسال شده اند استفاده می شود.
شما می توانید از این سه پارامتر در کنار هم استفاده کنید. به عنوان مثال اگر میخواهید همه توییتهای ارسال شده توسط حساب کاربری “howtogeek” X بین ۱ می ۲۰۲۴ و ۱ سپتامبر ۲۰۲۴ را ببینید، باید این را در کادر جستجوی X تایپ کنید:
به عنوان مثالی دیگر اگر میخواهید همه پستهای مربوط به “Earbuds” را از نام کاربری “kraman19999” ارسال شده در ۴ سپتامبر ۲۰۲۴ پیدا کنید، باید تایپ کنید:
همانطور که مشاهده می کنید جستجو برپایه دو پارامتر تاریخ و برحسب اکانت ها و عبارت ها صورت می گیرد. این روش مخصوصا برای زمانی که بخواهید از هر اکانت حتی اکانت خودتان محتوایی را مشاهده کنید و آن را حذف کنید به کارتان می آید.
تجربه خود را از کار کردن با پلتفرم X را ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
منبع کمکی: howtogeek
source